Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Töltött csirke receptek képes leírás - Csirke receptek, szárnyas receptek.tlap.hu
részletek »

Töltött csirke receptek - Csirke receptek, szárnyas receptek.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: csirke-receptek.tlap.hu » Töltött csirke receptek
Keresés
Találatok száma - 6 db
Bábolnai töltött csirkemell

Bábolnai töltött csirkemell

Minden háziasszony arra törekszik, hogy minél olcsóbban hozza ki a napi étkezést. Ez általában az ízvilág rovására is szokott menni, pedig nem szükséges így lennie. Egy kis rafinériával és megfelelő receptekkel olcsón is tudunk finomat főzni. A következő recept nem a legolcsóbb kategória, de mégse hagyunk ott a boltba több ezer forintot. Ha rutinosak vagyunk a konyhába, nem jelent gondot elkészítése, egyszerű ám mégis ízletes 'ünnepi' ebéd.

Csekei töltött csirke

Csekei töltött csirke

A csirkét kívül-belül alaposan megmossuk, szárazra töröljük. Sóval és borssal ízesítjük. A kenyeret kockákra vágjuk. A paprikát megmossuk, szintén felkockázzuk. A zellert meghámozzuk és vékony csíkokra szeleteljük. A rozmaringot és a petrezselymet megmossuk, és száruk nélkül felaprítjuk. A kenyérkockákat forró olajban kissé megpirítjuk, kivesszük. A zöldséget megpároljuk a visszamaradt olajban, majd hozzáadjuk a kukoricát és a húslevest. Fedő nélkül közepes lángon 5 percig pároljuk. Sóval és borssal ízesítjük, hozzáadjuk a kenyeret meg a zöldfűszereket. A sütőt 200 fokra bemelegítjük.

Gombával töltött csirkecomb

Gombával töltött csirkecomb

A csirkecombot megtisztítjuk, sóval-borssal beszórjuk és állni hagyjuk amíg elkészítjük a tölteléket. A hagymát nagyon apró darabokra vágjuk és egy serpenyőben pici olívaolaj és víz segítségével megpároljuk, majd hozzá adjuk a megtisztított apróra vágott gombát és készre pároljuk. Beleforgatjuk az apróra vágott petrezselymet és hagyjuk kihűlni. A csirkecombok bőre alá betöltjük a hagymás gombát és olívaolajjal kikent tepsibe rakjuk egymás mellé. Pici vizet öntünk alá, lefóliázzuk és kb. 180 fokra előmelegített sütőben 30 percig sütjük. Az idő leteltével levesszük a tepsiről a fóliát és még visszatoljuk a csirkecombokat kb. 15 percre, hogy szépen megpiruljanak. Az illatozó töltött csirkecombokat a fogyókúra ideje alatt salátával fogyaszd!

Gasztronómia - a világ konyhái magazin hírek
Michelin-csillagos francia sztárséf kínálja bio ebédeit kisteherautókról Párizsban
Michelin-csillagos francia sztárséf... Ételosztó kisteherautókat (food truck) indít útjára Párizsban csütörtökön Marc Veyrat, az egyik legkreatívabb Michelin-csillagos francia séf: a mozgó járművekből kínált többfogásos egészséges bio ebédeket előre melegített üvegekben, elsősorban a forgalmasabb negyedekben és az irodaházak környékén lehet megvásárolni. "Mi séfek eddig nem törődünk eleget a...
A VII. Budavári Pálinka- és Kolbászfesztiválon karibi különlegességek is várnak
A VII. Budavári Pálinka- és... Négy napon át 25 kiállító több mint négyszáz párlata, tizenöt kolbász- és...
Káposztás finomságok kétszáz változatban - Demecseri Káposztás Napok
Káposztás finomságok kétszáz... Csaknem száz főzőcsapat több mint kétszáz különleges káposztás ételt,...
Mozzarellával és paradicsommal töltött csirkemell - videórecept

Mozzarellával és paradicsommal töltött csirkemell - videórecept

A nagy hőségben a nehéz étel megterhelő lehet a szervezet számára. Én mozarellával töltött csirkemelleket készítettem sült cukkinivel és paradicsommal. Nézzétek csak, hogyan is készül! Hozzávalók (4 fő részére): 4 db csirkemell filé - db paradicsom - 2 csomag mozzarella sajt - 4 ág rozmaring - 4 levél bazsalikom - 4 evőkanál olívaolaj - só, bors. Köret hozzávalói: 2 db cukkini, 4 db paradicsom, 2 evőkanál olívaolaj, 1 csokor oregánó, só, bors.

Pesztós túróval töltött csirkemellek

Pesztós túróval töltött csirkemellek

Bazsalikom pesztóval készült túrós töltelékkel megbolondíthajuk a csirkemelleket. Próbáljátok ki Ti is! Oldalánál vágjuk fel a csirkemelleket, vigyázzunk te vágjuk át teljesen. Hajtsuk szét, mint egy könyvet, majd daráljunk rá borsót, és enyhén sózzuk meg. Egy kis tálba morzsoljuk a túrót, kanalazzuk rá a bazsalikomból készült pesztót, majd keverjük össze. Töltsük meg a töltelékkel a széthajtott húst, majd hajtsuk vissza rá. Daráljunk rá borsot, csorgassuk meg olívaolajjal, és tépkedjünk rá a kakukkfűlevelekből...

Hirdetés
Töltött, sörös pipicombok

Töltött, sörös pipicombok

A töltött csirke az unalmasan konvencionális ételek sorát szaporítja, azonban, ha megbolondítjuk egy kis fetával, májjal, sörrel és sziruppal egészen különleges és ínyenc fogást kaphatunk. Íme a recept...4 egész csirkecomb 2 szelet kenyér 1 deci tej 1 tojás 3 dkg feta 15 dkg csirkemáj 1 pici fehérrépa 1 kávéskanál olaj só bors 0,5 deci sör 1 evőkanál Golden szirup - A kenyérszeleteket beáztatom a tejbe. A combok bőrét átvizsgálom, az oda nem illő maradványokat eltávolítom, és a hús meg a bőr közötti részt az ujjammal fellazítom, üreget alakítva így ki. A kenyereket kicsavarom, hozzáadom az apróra vágott májat, a tojást, a fetát és a reszelt fehérrépát, a kiskanál olajat, a feta miatt óvatosan sózom és borsozom...

Tuti menü